Spacemaker Awards 2023

Hos Algeco er vi ikke bare stolte af, hvad vi gør, men frem for alt af, hvem vi er. Vores fantastiske medarbejdere er hjertet i vores virksomhed, og det er deres engagement, der gør os til Algeco. I vinter blev fire af dem hædret lidt ekstra under Spacemakers Awards 2023.

Helen Granath – Joy-Spreader of The Year

Helen Granath har arbejdet som
konstitueret Finance Director hos Algeco Sverige i to år. Men i de år har hun gjort et stort indtryk på arbejdspladsen. For hendes positive energi og hendes evne til sprede glæde fik hun prisen som Joy-Spreader of the Year.

Hvordan var det at få denne pris?
– Jeg blev utrolig rørt og lidt chokeret, men også utrolig stolt selvfølgelig. At få en nominering fra mine kolleger varmer ekstra, og at få bekræftelse på, at jeg bidrager med positivitet på arbejdet, føles meget godt.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Algeco?
– Det er en arbejdsplads, der ser mig og mine styrker. Desuden udfordrer den mig til at udvikle mig som person og værdsætter min indsats. Jeg må heller ikke glemme at nævne alle mine fine kolleger, som bidrager til, at jeg trives utrolig godt. Jeg ser frem til at møde
dem hver dag.

Timo Isoketo – Safety Performer of the Year

Timo Isoketo har været en del af Algeco siden 2017, da han startede sin rejse som depotmedarbejder. Nu er han Operations Manager med et særligt engagement for sikkerheden på arbejdspladsen. Han har øje for detaljer og en proaktiv tilgang til implementering af sikkerhedsforanstaltninger, der sætter en høj standard. Det var også nogle af årsagerne til, at netop han blev udnævnt til Årets Sikkerhedsudøver.

Hvor vigtig er sikkerheden på arbejdspladsen for dig?
– Et sikkert arbejdsmiljø er det absolut vigtigste af alt, ville jeg sige. Jeg har været en del af vores HSE-arbejdsgruppe i næsten to år og forsøgt at forbedre sikkerheden. Og det er sjovt at blive anerkendt for det arbejde, man har gjort.

Hvilke egenskaber tror du var afgørende for, at du fik prisen?
– Det er altid svært at fremhæve sig selv. Men jeg prøver at være en god arbejdsleder og en god kollega, som behandler alle lige. Og så prøver jeg at hjælpe til, når der er mulighed for det.

Teddy Larsen – Best Safety Idea

Med en idé, der forhindrer elektriske stød på
arbejdspladsen, har Teddy Larsen bidraget til at øge
sikkerheden på arbejdspladsen markant. Og det er blot en af hans mange løsninger til at forbedre arbejdsmiljøet. Derfor belønnes han for Best Safety Idea.

Hvordan var det at få prisen?
– Jeg var lidt overrasket. Men det er altid sjovt at blive bemærket for sit arbejde. At arbejde med sikkerhed er min mission. Det er vigtigt, at alle vores medarbejdere, underleverandører og besøgende
kommer hjem i samme stand,som de kom til arbejdspladsen. Som HSE Manager er det vigtigt at sikre, at alle mine kolleger har den rette viden og at lede vejen med positiv energi.

Hvordan vil du beskrive Algeco som arbejdsplads?
– Det er en arbejdsplads med konstant igangværende projekter og processer. Der er mange involverede parter i vores mange forskellige projekter, det er en spændende blanding af mennesker og vi har et fælles formål - vi er Spacemakers.

Terje Myrvang Fridlund – Team Player of the Year

Han har en hjælpsom indstilling og tøver aldrig med at støtte, hvor det er nødvendigt - uanset om det er opgaver, der har med hans arbejdsbeskrivelse at gøre eller ej. Terje Myrvang Fridlund har været en værdsat medarbejder hos Algeco Norge i mange år og fik prisen som Team Player of the Year.

Hvorfor tror du, at du fik prisen?
– Det er sandsynligvis fordi de, der kontakter mig, ved, at de får hjælp til at løse opgaven. Jeg blev både glad og overrasket over at få den.

Hvad sætter du mest pris på hos Algeco?
– For det første har jeg utrolig hyggelige kolleger. Derefter er det et firma, der er fremadstormende og omsorgsfuldt over for sine medarbejdere. Jeg kan virkelig godt lide alle de forskellige opgaver
og får hele tiden lov til at lære noget nyt.