ESGS i blodet - sådan bidrager Algeco til en mere bæredygtig verden

ESG og bæredygtighed er ikke bare ord for Algeco. Det er grundlaget for virksomheden og en kerne i visionen om at bygge en mere bæredygtig fremtid. De seneste år har der været store fremskridt, som viser, at Algeco er godt på vej til at blive Netto Nul i 2050.
Her er nogle vigtige dele af bæredygtighedsarbejdet:

Innovative modulære løsninger
Algeco tilbyder tilpasnings- og genanvendelige modulære løsninger, som støtter kundernes behov for fleksible, omkostningseffektive og bæredygtige alternativer til traditionel bygning. Disse løsninger reducerer affald og optimerer brugen af ressourcer.

Elektrificering
Der foregår et stort elektrificeringsarbejde i hele Modulaire Group. For eksempel drives 40 procent af koncernens trucks af elektricitet. Når det gælder køretøjer på vejen, er Norge et foregangsland, hvor 90 procent af bilparken drives af elektricitet. Ved udgangen af 2024 vil det tal være 100 procent.

Cirkulær økonomi
Ved at identificere og måle sine Scope 3-udledninger arbejder Algeco med at integrere sin "Loops within Loops"-strategi over hele værdikæden. Det muliggør også, at både kunder og leverandører kan reducere deres udledninger og dermed fremme principper for cirkulær økonomi.

Socialt engagement
Algeco lægger stor vægt på at skabe social værdi. Fra at forbedre sikkerhedskulturen i organisationen til at engagere sig i samfundsprojekter og frivilligt arbejde. Virksomheden stræber efter at fremme en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, hvilket afspejler  engagementet i socialt ansvar.

Vil du vide mere? Så kontakt os her