Genhusning og camps

I stedet for at tilbyde indkvartering i private hjem, hvilket igen kræver transport til og fra arbejdspladsen, kan det være umagen værd at bestille en skræddersyet genhusningsenhed til bygningsarbejderne. Hos os får du midlertidige og moderne genhusningsenheder med møbler og gode faciliteter, og vi tilbyder kort byggetid og lang erfaring. Høj komfort, praktiske løsninger og funktionalitet er fælles for alle vores lejre - her kan arbejderne føle sig hjemme, selvom de er miles væk hjemmefra og bor godt i et socialt og behageligt samfund.

Vi leverer også nødvendige kontor- og servicebygninger, herunder en bank, et posthus, en butik, en læge og en tandlæge. De fælles faciliteter kan omfatte reception, administrationskontor, kantine og velfærdsfaciliteter såsom fitnesscenter og omklædning. Alt er arrangeret efter arbejdernes behov.

Holdbare materialer, et sundt indeklima, trivsel og funktion er blandt vores vigtigste prioriteter. Vi skaber gode løsninger, der imødekommer kundernes behov og har den nødvendige ekspertise til at imødekomme udfordringer i form af infrastruktur og præferencer.